Wekelijkse sportactiviteiten - Jeugd


Multimove voor kinderen

logo_multimove_compact.jpg


Multimove voor kinderen is de start van een gezonde levensstijl met veel beweging en sport, je hele leven lang !

Kinderen tussen 3 en 8 jaar zijn welkom op Multimove waar ze een gevarieerd bewegingsprogramma aangeboden krijgen. De focus ligt op de algemene ontwikkeling van vaardigheden. Deze zijn van cruciaal belang en moeten op jonge leeftijd geprikkeld worden. Dat gebeurt op een pedagogisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier.


In Willebroek organiseert Kangoeroes Basket in samenwerking met de sportdienst van Willebroek elke zondag een Multimove beweegles. De lessen gaan door van 10.00u tot 11.00u en van 11.00u tot 12.00u (afhankelijk van de leeftijd) in sporthal De Schalk of in turnzaal 't Pleintje. 


Info: Bart Verbesselt 0476 34 28 92 - bart.verbesselt@telenet.be
Basketspeeltuin - Basket Willebroek

 

 De Basket Willebroek-basketspeeltuin is weer open!

 

Inderdaad!!! We leren je al spelend met een echte basketbal dribbelen, werpen, passen, scoren … . Plezier maken door te sporten is voor ons het belangrijkste. Verwerven van techniek, sociale interactie, balgevoel, enz. volgen automatisch wanneer uw kind geregeld deelneemt aan onze trainingen.

 

De kinderen van de tweede en derde kleuterklas worden elke woensdagnamiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur in de sporthal van Tisselt (Kotterlaan 4) verwacht. Je kan er dan weer de leukste en moeilijkste basketbalspelletjes uitproberen.

 

Tijdens de speeltuin kunnen de mama's en papa's in de cafetaria van een drankje genieten (als is dat geen verplichting) terwijl jij de basketbalkneepjes onder de knie krijgt.

 

Deelnemen is volledig gratis dankzij de medewerking van de Willebroekse sportdienst. Zij zorgen ervoor dat je verzekerd bent tijdens deze sportactiviteit. Speciale basketbalkledij is niet nodig, sportieve kledij en sportschoenen zijn voldoende.

 

 

 

Afbeelding_Basketbal.jpg

 

 

Voor de trainingsuren kan je een kijkje nemen op onze site: www.basketwillebroek.be

 

Meer info kan je verkrijgen bij Pascale Van Den Heuvel 0472 71 36 20 of via pascalevdh@basketwillebroek.be

 

 

 


 

Volleyspeeltuin - M.Siks

 

logomsiks.gif 

Leer de eerste stapjes van het volleybal bij een club die op het hoogste niveau van België meedraait.
Ben je een geboren sporter? Loop je vaak met een bal te spelen? Wil je iets met al je vrije tijd doen ? Met de vriendjes uit je klas of van de jeugdbeweging samen actiefs doen? Onze enthousiaste trainsters Linda, Katrien, Kenny, Anja en Hannelare verwachten je ! 

Vanaf 6 jaar voor jongens en meisjes:

 

Samenwerking met vc Eternit, verplichte deelname aan 2 trainingsmomenten per week.

  • Dinsdag: 17u30 tot 19u00 in kleine sporthal STK 
  • Woensdag: 15u00 tot 17u00 in kleine sporthal STK 
  • Vrijdag: 17u30 tot 19u00 in grote sporthal STK 

Vanaf 10 jaar kunnen jongens en meisjes deelnemen aan competitie.


Locatie

Sint-Theresiacollege (STK), Veldstraat 11, Kapelle-op-den-Bos

 

Deelnameprijs

Het lidgeld bedraagt 120€ met dezelfde voorwaarden als de andere lidgelden (zie website). Bij de volleybalschool kan men 3 maal meetrainen alvorens te betalen om zo te proeven van de sport. 

 

Info

www.msiks.be 

katrien_sinonquel@hotmail.com

  

 

 

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster