Actuele wegeniswerken in Willebroek

Hieronder kan u een lijst vinden van alle wegeniswerken die momenteel in uitvoering zijn in Willebroek. 
Aangaande vragen over deze werken kan u zich steeds wenden tot de dienst Openbare Werken, of tot één van de partners van de organisatie Willebroek in wiens opdracht de werken worden uitgevoerd:

 

  • Op 15 mei 2017 is fase 3 van Willebroek Morgen in uitvoering gegaan. Op 16 mei heeft een infomoment plaatsgevonden voor de bewoners en handelaars.  Wie meer te weten wenst te komen over het ontwerp zelf kan hiervoor terecht op deze pagina.  Voor de meest actuele informatie over we werken zelf, dus de fasering, timing, hinder en dergelijke kan best hier even een kijkje nemen.
  • Aanleg KWZI Klein-Willebroek: in samenwerking met Aquafin en Pidpa worden, naar aanleiding van het geplande nieuwe waterzuiveringsstation te Klein-Willebroek, wegenis- en rioleringswerken gepland in de Antwerpsesteenweg, Volksstraat, Schoolstraat, Dwarsdijk en Westvaartdijk te Klein-Willebroek.  De aanleg van het nieuwe waterzuiveringsstation is reeds gestart rond medio juni.  De wegenis- en rioleringswerken zelf volgen vanaf september.  Meer informatie over deze werken kan u vinden op deze pagina.
  • Begin augustus is de heraanleg van de voetpaden in de Dorpsstraat, Kasteelstraat en Bezelaerstraat (tussen de spoorwegovergang en de Venusstraat) gestart.  Deze werken zullen vermoedelijk duren tot eind 2017.  Er wordt gewerkt in een viertal fasen, opgedeeld per straat met als afzonderlijke fase het kruispunt met de Broekstraat.  Algemeen geldt tijdens de werken een omleiding langs de Mechelsesteenweg.
  • In samenwerking met Pidpa zijn op 6 november de wegenis- en rioleringswerken gestart in het oude deel van de Geerhoek, aansluitend op de Mechelsesteenweg naast huisnummer 310.  Meer informatie over deze werken kan u vinden op deze pagina.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster