Ambassadeur van Thailand bezoekt Willebroek

- 26 april 2017 -

Op woensdag 26 april 2017 bracht de ambassadeur van Thailand een bezoek aan Willebroek.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 75

 

Het bezoek, begeleid door onze burgemeester, brengt de opportuniteiten om te investeren in onze gemeente in beeld en kadert binnen ‘Global Dialogue’. Dit is een initiatief van VOKA Kamer van Koophandel Mechelen dat in samenwerking met  het gemeentebestuur van Willebroek, de stad Mechelen en diverse partners onze regio internationaal op de kaart wil zetten.

 

Op woensdag 26 april 2017 bracht de ambassadeur van Thailand, H.E. Mr. Manasavi Srisodapol samen met Minister and Deputy Chief of Mission, Mr Piyapak Sricharoen, Minister-Counselor, Ms. Siriporn Supanimitwisetkul, First Secretary, Mr. Roongruk Chanprasert en Mr. Sieb Hoogstra van the Board of Investment (BOI) Representative Office (dit is een Thais agentschap dat vergelijkbaar is met Flanders investment and Trade) een bezoek aan Willebroek.

 

Tijdens een boottocht zal de ambassadeur van Thailand een overzicht krijgen van de mogelijkheden die Vlaanderen aan investeerders biedt, het waterwegennet van WenZ, de containerterminal van TCT en het magazijn van ODTH. Daarnaast worden ook de investeringsmogelijkheden in functie van de bovenlokale industrieterreinen in Noord en Zuid Willebroek, de toekomstige tramlijn en het European Market City project belicht.

 

Aansluitend organiseert VOKA Mechelen om 18u Global Dialogue@VOKA: een netwerkevent voor de bedrijven in de regio Mechelen - Willebroek. Meer informatie is hier te vinden. 

 

In het kader van ‘Global Dialogue’ worden later dit jaar nog enkele andere internationale bezoeken aan onze gemeente verwacht.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster