Braderij Kanaalfeesten

De 13e editie van de Kanaalfeesten gaat dit jaar door op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017.


De braderij vindt beide dagen plaats op en rond het festivalparcours. U vindt er tal van eet- en drankstandjes, snuisterkraampjes en zoveel meer!

 

De inschijvingen voor de editie van 2017 zijn inmiddels afgesloten. Voor bijkomende informatie kan u terecht bij de dienst Lokale economie

 

Als deelnemer verklaart u zich akkoord met het desbetreffend reglement en politieverordening bijlage 6 kanaalfeesten.

 

Er wordt (behoudens het braderij -en veiligheidsplan) voorrang gegeven aan lokale handelaars en verenigingen binnen de gemeente.

Overige beschikbare plaatsen kunnen aan ambulante handelaars van buiten de gemeente toegewezen worden.

 

U bent verplicht om zowel vrijdag als zaterdag deel te nemen. Meer informatie over de opbouw en het op-en afrijden kan u terugvinden in het reglement.

Eind mei zullen alle aanvragen bekeken worden en start de opmaak van het braderijplan met de toekenning van de standplaatsen. U wordt hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

 

Voor de inname van een standplaats op de braderij Kanaalfeesten betaalt u  € 10,00/strekkende meter voor de twee dagen. Gebruik van elektriciteit komt op € 7,50 voor de twee dagen.

Bij de toekenning van een standplaats ontvangt u naast praktische informatie ook een factuur.

 

Meer informatie over het festival kan u terugvinden op www.kanaalfeestenwillebroek.be .

 

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster