Werken bij gemeente of OCMW Willebroek

Als gemeente- en OCMW-bestuur met een modern lokaal beleid trachten we aan meer dan 25.000 inwoners onze dienstverlening optimaal aan te bieden. Klantgerichtheid en efficiëntie zijn daarbij onze drijfveren. Om onze doelstellingen te realiseren hebben wij een dynamische en stevige organisatie uitgebouwd met meer dan 600 gemotiveerde medewerkers.

 

Om de vele nieuwe uitdagingen te trotseren zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers waar de kwaliteiten belangrijker zijn dan de leeftijd, het geslacht, de etnische afkomst of de eventuele handicap. Wij nemen het voortouw bij het bevorderen van gelijke kansen en moedigen daarom iedereen aan te solliciteren. Wij verwachten van al onze medewerkers een positieve instelling ten opzichte van diversiteit.

 

Voor inlichtingen over jobaanbiedingen, een aanvraag van het sollicitatieformulier, een gedetailleerde functieomschrijving en aanwervingsvoorwaarden kan je contact opnemen met de HRM-dienst op het telefoonnummer 03 866 91 66 (of 91 67) of via mail hrm@willebroek.be.

 

Wil je meewerken in een boeiende werkomgeving met een belangrijke maatschappelijke opdracht op gemeentelijk niveau vul dan het sollicitatieformulier in. 

 

Spontane kandidaturen bestaande uit sollicitatiebrief met vermelding van de functie, het ingevulde sollicitatieformulier, een CV en een kopie van uw diploma kunnen bezorgd worden per e-mail of per post op de HRM-dienst van de gemeente en het OCMW van Willebroek, Pastorijstraat 1 - 2830 Willebroek.

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster