Actuele wegeniswerken in Willebroek

Hieronder kan u een lijst vinden van alle wegeniswerken die momenteel in uitvoering zijn in Willebroek. 
Aangaande vragen over deze werken kan u zich steeds wenden tot de dienst Openbare Werken, of tot één van de partners van de organisatie Willebroek in wiens opdracht de werken worden uitgevoerd:

 

  • Op 15 mei 2017 is fase 3 van Willebroek Morgen in uitvoering gegaan. Op 16 mei heeft een infomoment plaatsgevonden voor de bewoners en handelaars.  Wie meer te weten wenst te komen over het ontwerp zelf kan hiervoor terecht op deze pagina.  Voor de meest actuele informatie over we werken zelf, dus de fasering, timing, hinder en dergelijke kan best hier even een kijkje nemen.
  • Vanaf 12 juni worden de deksels van de inspectieputten in de Hoeikensstraat vernieuwd.  Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren is een omleiding ingesteld waarbij de Hoeikensstraat zelf enkelrichting geworden is (richting komende van de Boomsesteenweg).  De omleiding verloopt via de Boulevardbrug en rotonde aan Klein-Willebroek.  Een schematische voorstelling van deze omleiding kan u hier vinden.  De werken zullen duren tot 7 juli (!) om het beton de kans te laten voldoende uit te harden.
  • In de week van 12 juni is ook de heraanleg van de C. Huysmansstraat gestart.  Deze werken zullen duren tot het bouwverlof van dit jaar.  De straat zal gedurende deze periode afgesloten blijven voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster