Gezocht : Vrijwilligers / chauffeurs Minder Mobiele Centrale

chauffeur MMC
Vrijwilliger bij de Minder Mobielen Centrale : iets voor jou?

 

De Minder Mobielen Centrale (MMC) van OCMW Willebroek helpt mensen met verplaatsingsproblemen door betaalbaar en kwalitatief vervoer aan te bieden. De gebruikers zijn bejaarden en mensen die niet mobiel genoeg zijn om zelf of met het openbaar vervoer op hun bestemming (winkel, familie, dokter …) te geraken.

 

De Lijn biedt op Willebroeks grondgebied onvoldoende mogelijkheden en daarom wil de MMC deze mensen toch de kans geven om nog zelfstandig bij de arts te geraken, te winkelen of deel te nemen aan activiteiten. De Minder Mobielen Centrale van Willebroek telt 350 leden en vrijwilligers spenderen maandelijks tot wekelijks enkele dagen van hun vrije tijd aan het vervoer van deze mensen.

De vraag naar vervoer is zo groot dat de MMC nood heeft aan extra helpende handen. Hou jij van sociale contacten en rijd je graag met de auto? Geeft het je voldoening om mensen te helpen? Kom dan onze ploeg van vrijwilligers versterken.

 

Je bepaalt helemaal zelf hoeveel tijd je wil vrijmaken voor de Minder Mobielen Centrale en wanneer. De centrale houdt ook rekening met je woonplaats bij het geven van vervoersopdrachten.

 

Vrijwilligers gebruiken hun eigen wagen. Daarom krijg je van het OCMW van Willebroek een omniumverzekering en ontvang je een kilometervergoeding. Die betaalt de klant je onmiddellijk na de rit.

 

Wil jij meehelpen of krijg je graag eerst nog wat informatie, loop even langs of contacteer ons :

 

Minder Mobielen Centrale

Wilgenhof 26, 2830 Willebroek

Tel : 03 860 34 95

ellen.potoms@willebroek.be

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster