Subsidies voor toegankelijke verenigingen

Via het subsidiereglement van jeugd, sport en cultuur krijg je meer subsidie naarmate je meer punten behaald. Je kunt onder andere punten behalen voor:

  • Het verhogen van de toegankelijkheid van en diversiteit binnen je vereniging: dit zijn open activiteiten (buiten je vaste werking) die je organiseert om je werking bekend te maken aan een breder publiek, en niet met het oog op winst.
  • Het hebben van een integrale werking voor specifieke doelgroepen. Je krijgt punten voor het organiseren van één of meer van de volgende activiteiten: specifiek aanbod voor mensen met een beperking; gereduceerd tarief naargelang doelgroep, leeftijd, inkomen, of andere; voorzien reductie voor gezinsleden; andere initiatieven (tweedehandsmateriaal, afbetalingsplan
  • Ook krijg je punten voor het aantal aangesloten leden uit specifieke doelgroepen.

Ook buiten de gemeente zijn soms subsidies te krijgen.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van allerlei projectoproepen, stuur dan een mail naar samenleven@willebroek.be en we houden u via mail op de hoogte van projectsubsidies.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster