Samenaankoop muurisolatie

Samen kosten en warmteverliezen besparen via de groepsaankoop muurisolatie.

 

Energie besparen… iedereen heeft er de mond van vol! Maar hoe bespaar je energie zonder aan comfort in te boeten? Een woning verliest de meeste warmte door het dak waardoor een goede dakisolatie niet mag ontbreken! De buitenmuren zijn in de meeste woningen de tweede belangrijkste oorzaak van warmteverliezen (ongeveer 20% van totaal). Ook de isolatie van muren is bijgevolg een absolute noodzaak.

 

Doe mee met de ‘Samenaankoop muurisolatie’!

De organisatie Willebroek organiseert, samen met 7 andere gemeenten uit de regio en de intercommunale IGEMO, een gezamenlijke aankoop van muurisolatie(materiaal) om inwoners met een slecht of niet geïsoleerde muur aan te zetten tot een betere isolatie. Door gezamenlijk muurisolatie aan te kopen of te laten plaatsen kan de prijs aanzienlijk worden gedrukt. Een flinke besparing dus en gezien de verwachte stijging van de energieprijzen wordt het voor de toekomst financieel nog aantrekkelijker! Zowel het isoleren van buitenmuren als het navullen van spouwmuren zijn in de samenaankoop opgenomen en omvat de aankoop van isolatiematerialen voor zelfplaatsers als ook de uitvoering door een erkend aannemer.

 

Prijsvraag

Intussen tijd werd een prijsvraag opgesteld en uitgestuurd naar handelaars en erkende aannemers. Geïnteresseerde inwoners groepeerden zich in een stuurgroep die de binnengekomen offertes beoordeelden en de aannemer en handelaar met de beste voorwaarden aanduidden. Door met meerdere inwoners tegelijk buitenmuren te isoleren, kan je heel wat kosten uitsparen. Inschrijven voor de actie is mogelijk tot 10 juni 2014 via volgend inschrijvingsformulier.

Infoavond muurisolatie op donderdag 8 mei

De prijzen en voorwaarden van de geselecteerde handelaars en aannemers worden voorgesteld op het slotmoment op donderdag 8 mei om 20 uur in Zolder van het Cultureel Centrum De Ster (Torenstraat 6). Op basis van het aanbod en persoonlijke offerte na plaatsbezoek beslis je zelf of je effectief je buitenmuur wil isoleren bij de voorgestelde aannemer en onder de voorgestelde voorwaarden. Isoleer je zelf je buitenmuur dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de geselecteerde handelaar.

De infoavond is vrijblijvend en gratis. Inschrijven hoeft niet!

 

Meer info

Heb je belangstelling maar kan je op donderdag 8 mei niet aanwezig zijn neem dan contact op met Wendy Lembrechts (015 29 47 57, wendy.lembrechts@igemo.be) voor data van infoavonden in naburige gemeenten. Meer informatie op www.ikleefverstandig.be.

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster