Samenaankoop groene stroom

Waarom deelnemen?


Samenaankoop_groene_stroom.png

  • Gratis en vrijblijvend voor iedereen
  • Ontvang een persoonlijk voorstel
  • Bij eerdere groepsaankopen bespaarden deelnemers gemiddeld €210
  • Ruim 200.000 gezinnen stapten reeds over
  • De overstap wordt volledig verzorgd

Wil u besparen op uw energiefactuur? Wil u daarbij ook uw steentje bijdragen tot het milieu? Doe dan mee aan de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Ook onze gemeente steunt dit initiatief. Vanaf 1 juli tot en met 11 oktober kan u vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven. Meer info vindt u via volgende link.

 

Maandelijks betaalt u een energiefactuur. Heeft u er al eens bij stil gestaan dat u op deze uitgaven kan besparen? Uiteraard door minder energie te verbruiken maar ook door bewust uw energieleverancier te kiezen. Veel werk? Toch niet. Het Antwerpse provinciebestuur biedt al haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om in te stappen in een groepsaankoop groene stroom en gas. U hoeft u enkel maar in te schrijven vóór 11 oktober

 

Zo biedt u u samen met heel veel andere inwoners aan als één aantrekkelijke klant op de energiemarkt. Energieleveranciers kunnen op de online veiling begin oktober hun beste bod geven. U hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken. Na de veiling krijgt u een persoonlijk aanbod van de goedkoopste energieleverancier voor uw opgegeven verbruik. Pas dan beslist u of u van energieleverancier verandert. 

 

De groepsaankoop van vorig jaar was een groot succes. meer van 103.000 huishoudens schreven zich in en bijna 78.000 gezinnen gingen ook effectief in op het aanbod van de winnende leveranciers, een gezin bespaarde zo gemiddeld 210 euro op jaarbasis! Iedereen in Vlaanderen kan inschrijven, ook gezinnen die het afgelopen jaar van energieleverancier zijn veranderd. De verbrekingsvergoeding is afgeschaft dus u kan zonder problemen het groepsaankoopaanbod aanvaarden. 

 

De provincie zorgt voor de organisatie van de groepsaankoop met een stap voor stap begeleiding, van de vrijblijvende inschrijving tot en met de overstap van leverancier. 

 

Hoe inschrijven?


Inschrijven kan van 1 juli tot en met 11 oktober via de website, u kan er ook een antwoord vinden op veel vragen.

 

Neem uw laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf u online in of bel gratis 0800 21 134.

 

Na de veiling op 12 oktober krijgt u vanaf 28 oktober een persoonlijk aanbod.

 

Dit vergelijkt meteen de veilingresultaten met de huidige energietarieven die leveranciers bieden, pas dan beslist u of u op het aanbod ingaat.

 

Ook bij uw overstap, bevestigen voor 28 november, kan u rekenen op een helpende hand.

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster