Jade wint de hangstoel van het Huis van het Kind

23/06/2016

 

Op vrijdag 13 mei, bij de start van de Week van de Opvoeding, lanceerden Willebroek, Bornem, Puurs en Sint-Amands het ‘Huis van het Kind Klein-Brabant - Vaartland’. De website is dé verzamelplaats voor informatie, ondersteuning en ontmoeting voor alle gezinnen en iedereen die betrokken is bij het grootbrengen van kinderen en jongeren.

 

Om het ‘Huis van het Kind Klein-Brabant – Vaartland’ de aandacht te geven die het verdient, was er tijdens de week van de opvoeding een selfie-actie. In de verschillende deelnemende gemeenten stonden twee ‘hangstoelen’. Eén van deze twee werd telkens verloot. 

 

De winnaar in Willebroek was Jade Nevejans, moeder van een kleine spruit van een 7-tal maanden en natuurlijk erg blij met de nieuwe stoel.

 

Jade nam al een kijkje op de nieuwe website: "De site van Het huis van het Kind is makkelijk toegankelijk voor iedereen. Daardoor heb ik er al heel wat informatie kunnen terugvinden rond kinderopvang, opvoeding en ontwikkeling. Zeker een bezoekje waard!"

 

Wil jij meer weten over dit Huis van het Kind Klein-Brabant – Vaartland? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op www.huisvanhetkind-kbv.be.

 

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

 

Organisatie Willebroek, Jeugddienst, Pastorijstraat 1, 2830 Willebroek

03 866 92 05, jeugd@willebroek.bedoorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster