Allereerste Kersthappening rondom WZC Ten Weldebrouc en LDC De Wilg

18/11/2016

 

Op zaterdag 10 december 2016 is iedereen van harte welkom op de allereerste Kersthappening van de Willebroekse personeelskring, in samenwerking met Woonzorgcentrum Ten Weldebrouc en Lokaal Dienstencentrum De Wilg. Vanaf 16.00 uur word je verwacht op de Kerstboulevard tussen de twee campussen ter hoogte van de Tisseltsesteenweg.

Kleurrijk versierde kerstkraampjes met lekkernijen, drankjes en leuke hebbedingetjes. Randanimatie entertaint jong en oud met ballonplooien en gekke toeren. Je zal hen aantreffen in de tent die wordt voorzien op de parking van het woonzorgcentrum. Ook binnen in het woonzorgcentrum en het lokaal dienstencentrum zal je de kerstsfeer kunnen opsnuiven. Naast de indoorstandjes vind je er onder meer ook twee vrolijke jonge kappersdames die zich willen uitleven op een onbevreesd publiek. Zij geven je graag een wervelende, grappige, kunstzinnige kerstlook. Zeker een bezoekje waard, als je durft! Het Willebroekse harmonieorkest Deugd & Vlijt zet zijn beste beentje voor en zorgt voor een gepaste muzikale omlijsting. Hoofdgast op deze Kersthappening is uiteraard niemand minder dan de enige echte Kerstman.


Wil je zelf uitpakken met een kerstkraampje? Voor slechts 30 euro huur je bij de personeelskring een plaatsje én een tentje (meer info en reservaties: personeelskring@willebroek.be of 03 866 91 14).

Iedereen welkom!

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster