Lokaal dienstencentrum De Wilg houdt vrij podium

03/12/2016

 

Op vrijdag 2 december werd in Lokaal dienstencentrum De Wilg een vrij podium georganiseerd. Niet minder dan tien artiesten en groepen zetten hun beste beentje voor.

 

Na een intro door centrumleider Sandra van der Linden was het de beurt aan vrijwilliger Patrick die de namiddag aan elkaar praatte. De aftrap werd gegeven door Willy Dean die instrumentale muziek van The Shadows bracht. Daarna was er een optreden van het plaatselijke Ketje, gevolgd door De Samantha’s met hun versie van Eviva España. Ramona bracht enkele liedjes en gewaagde grapjes. Nadien was het de beurt aan Leo en Joske Vermeulen uit de Trammezandlei 122. Ook La Esterella en de Zangeres Zonder Naam ontbraken niet op het appèl. Maria De Hondt bracht een gedicht en een leuke tekst. Tot slot verscheen de plaatselijke Jo Vally op het podium, waarna Eddy Wally deze bijzonder leuke namiddag afsloot. Het enthousiaste publiek bedankte met een daverend applaus.

 

Tussen de acts door verzorgde dj Leonard de muziek. De toog werd verzorgd door het personeel van het Lokaal dienstencentrum en door de onontbeerlijke vrijwilligers die op hun beurt hun steentje bijdroegen aan deze zeer geslaagde namiddag.

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster