Winterfeest van buurthuis Mozaïek ten voordele van de Warmste Week

20/12/2016

 

Op zaterdag 17 december hield buurthuis Mozaïek haar Winterfeest ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel. Uit de lange lijst met goede doelen, werden de lokale initiatieven vzw De Meerpaal en het IE Zwembad Dolfijntje gekozen.

 

In en rond het buurthuis kon het publiek terecht voor enkele creatieve workshops: kerstballen maken, lampionnen knutselen, theelichtjes versieren of cakes bakken. De creaclub die de Mozaïek als uitvalsbasis heeft, verkocht er hun knappe creaties. Buikdanseres Yasmine Daeninck en dwarsfluitspeler Marc De Smedt zorgden voor een artistiek intermezzo. Aan de geeftafel konden bezoekers spulletjes achterlaten of zelf iets meenemen. Omdat er meer werd gegeven dan genomen, blijven er nog heel wat leuke hebbedingen over. Wil je zelf eens komen snuisteren, dan ben je altijd welkom in buurthuis Mozaïek op donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

 

Om 17.00 uur konden de aanwezigen aansluiten bij een gezellige wandeling door het donker. Bij de voorziene tussenstops zorgden enkele artiesten voor de juiste sfeer. De studenten van de GO-muziekacademie speelden blokfluit en gitaar, Marc De Smedt gaf het beste van zichzelf op zijn dwarsfluit en Theresia Simkens liet kinderen proeven van het trompetspel. Mohamed Saoud, alias Houthakker, rapte over de hedendaagse jeugd. 

 

Alle stukjes zorgden samen voor een meer dan geslaagde puzzel. Het bijeengesprokkelde bedrag wordt binnenkort aan de goede doelen overhandigd.

 

 

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster