Comedian Thomas Smith speelt Bingo in Lokaal Dienstencentrum De Wilg

19/09/2017


Maandelijks organiseert het dienstencentrum De Wilg een bingonamiddag. Dit lokt altijd heel wat deelnemers.

 

Afgelopen vrijdag nam ook stand-up comedian Thomas Smith plaats aan een tafeltje in het lokaal dienstencentrum. Thomas Smith zijn carrière begon in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup en hij is onder meer bekend van het televisieprogramma ‘Foute vrienden’.

 

Thomas werd in juni 50 jaar en werkt aan een programma over de interesses van 50-plussers. Om dit aan de lijve te ondervinden, kwam hij samen met een reporter van Radio 2 een namiddag Bingo spelen in Willebroek. “Ik had nog nooit Bingo gespeeld, maar de regels had ik snel onder de knie. Ik weet nu zelfs wat ‘hij hangt’ betekent”, vertelt Thomas al lachend. “Het was echt een gezellige namiddag.”

 

Ook voor de andere deelnemers was deze extra belangstelling bijzonder: een interview voor de radio maak je niet elke dag mee.

 

Benieuwd of Thomas de smaak te pakken heeft en dat hij ook voor de volgende Bingo-namiddag op 20 oktober afzakt naar Lokaal Dienstencentrum De Wilg. 

 

 

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster