Gemeente Willebroek ontvangt Chinese delegatie uit Guilin

30/11/2017


Gemeente Willebroek ontvangt Chinese delegatie uit Guilin

 

 

Op woensdag 29 november bezocht een delegatie van zes hoge ambtenaren van het Chinese CPPCC Guilin Committee voor de tweede maal onze gemeente. De bezoekers werden ontvangen in de gemeentelijke raadszaal en kregen daar met medewerking van de commerciële afdeling van Waterwegen en Zeekanaal, Hutchisonports Belgium containerterminal en ODTH Warehousing, een presentatie over de regio en het investeringspotentieel in onze gemeente. Het doel van het bezoek was het uitwisselen van good practices en contacten op het vlak van stedelijke ontwikkeling en ondernemen.

 

Guilin is een stadsprefectuur in het zuiden van China en één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in China. De toeristische industrie is er sterk ontwikkeld maar er wordt ook sterk ingezet op R&D en e-commerce.

Onze burgemeester mocht reeds een eerste delegatie uit Guilin in Willebroek verwelkomen eind december vorig jaar en bood deze toen een bedrijfsbezoek aan bij Keppel Seghers, het bedrijf in Klein-Willebroek dat in Guilin een grote Waste-to-energy installatie bouwt.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster