Vier kandidaten dingen naar de titel ‘Prins-ambassadeur 2018’

04/12/2017

 

Een aantal jaar geleden besliste het Comité van de Carnavalstoet om Prins Carnaval te vervangen door een Prins-ambassadeur: een Willebroekenaar met passie en trots voor het carnavalsgebeuren die Willebroek gedurende een volledig jaar binnen en buiten de gemeente op de kaart zet.

 

Na Hendrik Aerts, Wendy Van Dam en huidig Prins-ambassadeur Renzo De Boeck, stelt het Comité van de Carnavalstoet met trots de vier kandidaten voor die naar de titel van Prins-ambassadeur 2018 dingen: Tinneke Reyntiens verbonden aan de Willebroekse Prinsengilde, Lindsey Martens, eveneens verbonden aan de Willebroekse Prinsengilde, regerend Prins-ambassadeur en lid van de Prinsenkamer Willebroek, Renzo De Boeck en Gianni Dehertogh die De Poutrel vertegenwoordigt.

 

Op 6 december worden de kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met het Comité van de Carnavalstoet. Op dit gesprek krijgt elke kandidaat de kans om zich als ideale Prins-ambassadeur voor te stellen. Na een aantal dagen bedenktijd komt het Comité op 8 december samen om de uiteindelijke winnaar tijdens een feestelijke receptie bekend te maken. 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster