Interne Milieuzorg (IMZ)

De werkgroep interne milieuzorg bestaat uit personeelsleden van verschillende diensten met name dienst burgerzaken, technische dienst, dienst openbare werken, centrale administratie, dienst samenlevingsopbouw en omgeving.

 

Bedoeling van de werkgroep is om de interne milieuzorg binnen de gemeentelijke werking te bekijken. Een basis voor de werking van de IMZ-groep is het actieplan IMZ. Specifiek worden de kantoor- en bedrijfsactiviteiten van de gemeentelijke diensten bekeken, aandachtspunten aangehaald en concrete afpraken gemaakt ter opvolging. De groep werkt ook sensibiliserende campagnes uit.

 

Daarnaast fungeren de leden van de groep als ambassadeurs binnen de gemeente voor interne milieuzorg en dragen het verhaal mee uit.

 

Vanuit de werkgroep 'interne milieuzorg' worden er verschillende acties uitgewerkt voor het gemeentepersoneel, bv. de Dikke Truiendag.  

 

Dikke_truiendag.png

 

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster