Werkzaamheden in de Appeldonkstraat

15/02/2017


 

Tussen 20 februari en 31 maart worden er op verschillende plaatsen in de Appeldonkstraat werken uitgevoerd.

 

In een eerste fase, tussen 20 en 28 februari 2017, herstelt de gemeente diverse verzakkingen in de Appeldonkstraat tussen de Hoeikensstraat en de Stapelstraat. Aangezien de meeste herstellingen over de totale breedte van de rijweg moeten gebeuren, zal de rijbaan volledig worden afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Boomsesteenweg en Hoeikensstraat. Er geldt een omleiding langs deze beide straten gedurende de ganse periode van de werken. Plaatselijk verkeer blijft wel mogelijk omdat elke locatie afzonderlijk wordt hersteld. Zo blijven de woningen en de parkeerplaatsen in de rest van de straat bereikbaar. Enkel ter hoogte van de herstelling zelf zullen mogelijk enkele parkeerplaatsen of garages niet te bereiken zijn gedurende een aantal dagen, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden. De huisvuilophaling vindt plaats zoals gewoonlijk.

 

In de tweede fase, tussen 1 en 31 maart 2017, plant Eandis ingrijpende werken aan het leidingnet ter hoogte van het kruispunt van de Appeldonkstraat en de Hoeikensstraat. Tegelijkertijd worden de verzakkingen tussen de Callaertstraat en Boomsesteenweg hersteld. Ook tijdens deze werken blijft de Appeldonkstraat afgesloten.

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster