Kleurrijke foto's fleuren grijze Telenet-bakjes op

25/04/2017


Fotograaf Jan Vivijs uit de Planetenwijk in Blaasveld heeft in samenspraak met de buurt een aantal grijze Telenet-kastjes opgevrolijkt met 35 leuke foto’s. Dit realiseerde hij met de steun van het project ‘Buurtboosters’ van de gemeente Willebroek. Dit project werd in het begin van dit jaar opgestart door de dienst Samenleven. Met dit initiatief krijgen buurtbewoners de mogelijkheid om met de financiële steun van de gemeente hun buurt op te waarderen.

 

Burgemeester Eddy Bevers: “Afgelopen zaterdag trok Jan samen met enkele andere buurtbewoners van het ene Telenet-kastje naar het andere en toverde de grijze bakjes om tot opmerkelijke kunstwerkjes. Op die manier krijgt de wijk wat extra kleur en geven we de bewoners iets om een praatje over te maken. We hopen dat we nog meer van zulke initiatieven zien opduiken in Willebroek.”

 

Binnenkort wordt het project van Jan Vivijs officieel ingehuldigd als allereerste Buurtbooster. Bovendien zitten er nog twee andere initiatieven in de pijplijn.

 

Meer weten over de Buurtboosters? Zelf een leuk idee voor je buurt? Alle info vind je hier.

 

 

 

 

 

 

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster