Agenda

Expo // Ilona Van Den Bergh

Voor Ilona Van den Bergh is design de veruitwendiging van haar persoonlijkheid. De vormen die ze ontwerpt zijn verlengstukken van haar lichaam en geest. Ze streeft in haar werk naar gave vormen met zuivere lijnen waarbij ze zich laat inspireren door de natuur en door grafisch design.
Ilona Van den Bergh werkt vaak met gietmallen. Die laten haar toe in series te werken waarmee ze dan kleine installaties maakt. Wanneer het licht hierop inspeelt ontstaan er subtiele ritmes van licht en schaduw, van lijnen en volumes. Zuiverheid en eenvoud gaan hier hand in hand met dynamiek.
Het werk van Ilona Van den Bergh wordt nationaal en internationaal erg gewaardeerd en is aanwezig op diverse internationale publieke fora.
De laatste jaren zoekt Ilona Van den Bergh aansluiting bij de beeldende kunst en streeft ze in haar werk naar zuivere sculpturale vormen die los kunnen gezien worden van haar design productie.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Datum


Prijs

Basistarief: 0,00 €

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster