50 jaar lokale dienstencentra: bezoek de mobiele koffiebar op 4 mei

Joris Hessels, bekend van Radio Gaga, komt naar Willebroek. Op 4 mei staat hij met een mobiele koffiebar op het August Van Landeghemplein, om je te laten kennismaken met de lokale dienstencentra in Willebroek. Want dit jaar vieren we 50 jaar lokale dienstencentra, dat verdient een feestje!

Ken jij de Willebroekse lokale dienstencentra al? Het zijn plekken waar jong en oud steeds welkom is. Voor een toffe activiteit, om hulp te krijgen of gewoon voor de gezelligheid. Elk lokaal dienstencentrum is verschillend, maar ze hebben één zaak gemeen: ze zijn voor iedereen een warme thuis.

Koffietje?

Lokaal Dienstencentrum De Wilg, Plazarama en SAAMO slaan hiervoor de handen in elkaar en nodigen jou graag uit voor een gratis koffietje met pannenkoek. Een mobiele koffiebar palmt op 4 mei van 9.30 tot 13.00 uur het August Van Landeghemplein in. Joris Hessels, die je kent van Radio Gaga, zal er ook zijn om met iedereen een babbel te doen.

We tonen die dag ook de resultaten van een bevraging rond het thema ‘ontmoeten’ uit jouw buurt. Tot dan!

Praktisch

Wanneer? Donderdag 4 mei, van 9.30 tot 13.00 uur
Waar? August Van Landeghemplein, Willebroek
Prijs? Gratis!


Deze campagne is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten met de steun van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. De partners in dit project zijn Gezond Leven, het Logo, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vereniging van Vlaamse Lokale Dienstencentra en Zorgnet-Icuro.