Kies jouw school: infomarkt met de Willebroekse scholen

Op zoek naar de ideale school voor je kind? Benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar?

Op dinsdag 9 januari 2024 wordt in het Huis van de Vrije Tijd een informatiebijeenkomst georganiseerd voor ouders van kleuter- en basisschoolkinderen. Tijdens deze avond ontmoet je meerdere kleuter- en basisscholen in jouw regio, samen met andere gezinnen. Zo maak je met een gerust hart jouw schoolkeuze.

Je leert directies en ouders van de scholen kennen en stelt al je vragen. De scholen stellen zich voor en vertellen over hun visie, onderwijsaanbod, pedagogische aanpak en extra-muros activiteiten. Je kan ook een rondleiding krijgen.

Kiezen voor een fijne school vlakbij biedt een resem voordelen. Tijdswinst en minder verkeerstress? Ja! En je nestelt je dieper in je buurt. De speelkameraadjes van je kind(eren) wonen om de hoek.

Naast de verschillende scholen uit Willebroek ontmoet je er ook de buitenschoolse kinderopvang en de CLB’s. We geven je ook extra info over hoe het aanmelden en inschrijven in een Willebroekse school verloopt. Je kan hier ook meteen een afspraak maken om de scholen te gaan bezoeken tijdens een opendeurdag of een rondleiding.


🗓 Datum: Dinsdag 9 januari 2024
🕕 Tijd: 18.00 tot 20.00 uur
📍 Locatie: Huis van de Vrije Tijd - Site De Schalk, Stadionlaan 2, Willebroek