Lezing ‘Ga ik of ga ik niet' in LDC De Wilg

‘Ga ik of ga ik niet’ is een interactieve lezing naar aanleiding van het nieuwe boek ‘van embryo tot as’ (09/2023) van auteur Frank Keunen. Met concrete dagdagelijkse voorbeelden toont Frank aan dat politiek en het leven verweven zijn met elkaar. Het gaat van het ontstaan van een embryo tot het verstrooien van as na het overlijden en alles daartussen.

De inhoud is meeslepend en gelijktijdig ook confronterend en zal worden gebracht op een luchtige manier en met de nodige humor. De spreker wil mensen warm maken om politiek te bekijken met een positieve bril.

Frank Keunen werkt momenteel als zonemanager bij Belfius en was zelf ooit politiek actief op het hoogste niveau tot 2016 waar hij zich terugtrok en volledig afstand heeft genomen van iedere politieke voorkeur. Toch heeft hij zich niet afgekeerd van de politiek als essentieel apparaat. Integendeel, tijdens de lezing maakt hij duidelijk waarom politiek noodzakelijk is en vaak ook goed werkt. Alles wat we in- en uitademen vindt haar oorsprong in politieke beslissingen.

Met de lezing wil de spreker duidelijk maken wat we allemaal in ons leven te danken hebben aan de politiek. En nu er voor de gemeenteraad geen opkomstplicht meer is pleit Frank om uw verantwoordelijkheid te nemen en toch te gaan stemmen voor een positieve samenleving.
 

Wanneer?
Dinsdag 28 mei 2024
19u00 tot 21u00

Waar?
Lokaal Dienstencentrum De Wilg
Wilgenhof 2, WIllebroek

Prijs?
€ 2,00 (ter plaatse te betalen) 

Inschrijven?
03 860 34 97
infoLDC@willebroek.be
of aan de balie van LDC De Wilg