Vlaanderen Feest! in Willebroek

Vier de Vlaamse feestdag mee met Vlaanderen Feest! in Willebroek.

Na een afwezigheid van twee jaar kan je op vrijdag 8 juli 2022 om 20.00 uur mee komen zingen en dansen op het August van Landeghemplein. De MalVine Band geeft er dan het beste van zichzelf.

Meezingen is toegelaten, wat zeggen we… het is verplicht! Jij komt toch ook?!


De Malvine Band is een uit de kluiten gewassen orkest met muzikanten uit onze regio.

Net zoals bij vele andere bands zijn er gitaren, bass, piano, drums en percussie, maar het mag wat meer zijn. De Malvine Band vult dat aan met een twintigkoppige blazerssectie.

Het orkest trad in het verleden op als begeleidingsband voor een aantal bekende artiesten zoals Sandra Kim, Gunther Neefs, Jean Bosco Safari, Katleen (van K3), Nicole en Hugo, Barbara Dex... Maar daarnaast heeft de Malvine Band ook een aantal eigen zangers en zangeressen waarmee ze een repertoire van vooral populaire muziek uit verschillende genres brengt.

De band stond al op het podium van festivals als Maanrock, Ottertrotter en Parkpop in Mechelen en de zomer van Middelkerke. Speciaal voor het optreden van 8 juli in Willebroek werd een volledige Nederlandstalige playlist uitgewerkt met Vlaamse en Nederlandse hits van de jaren zestig tot nu.