Willebroekse Mister Gay-finalist hijst de regenboogvlag

- 17 mei 2017 -

Door deze symbolische daad steekt Willebroek de holebi- en transgendergemeenschap een hart onder de riem.

 

 

Wereldwijd viert men op 17 mei de Internationale Dag Tegen Homo- en Transfobie. Op deze dag wordt elk jaar de discriminatie en de vervolging van holebi's en transgenders aangeklaagd. Net zoals de afgelopen jaren zal de regenboogvlag aan het Administratief Centrum wapperen. Op vraag van Sasha hijsen we deze keer de regenboogvlag graag samen met hem. Sasha woont in onze gemeente en wil als finalist van de wedstrijd Mister Gay Belgium op deze manier extra aandacht vragen voor de discriminatie van holebi’s en transgenders.


"Ook in Willebroek heeft iedereen het recht om samen met zijn of haar partner onbezorgd over straat te kunnen lopen. Het hijsen van deze regenboogvlag is een enorm mooi gebaar om alle holebi’s en transgenders in onze gemeente te steunen”, stelt Sasha De Swert.

 

Zaterdag 27 mei 2017 is het de finale van de wedstrijd  Mister Gay Belgium. Op Sasha stemmen doe je hier door te klikken op Sasha De Swert.


doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster