Buurt aan de beurt: Willebroek-Zuid

- 06 september 2017 -

In de komende maand nemen we de buurt aan de Residenties in Willebroek-Zuid grondig onder handen.

 

Twee keer per jaar geven we een buurt een grondige opfrisbeurt. Deze keer is de buurt rond de Residenties in Willebroek-Zuid aan de beurt. Het gaat om onder andere zwerfvuil en sluikstort ruimen, kleine herstellingen aan het wegdek en straatmeubilair, onkruid verwijderen en een uitgebreid groenonderhoud. Verschillende gemeentelijke diensten werken hier aan mee. Als de buurt proper is, gaan we langs om informatie en tips te geven om de buurt proper en gezellig te houden.


Buurtwandeling

Gemeentelijke diensten maakten hiervoor een actielijst van wat er allemaal moet gebeuren in de buurt. We betrekken de buurtbewoners hierbij doordat we op 10 september samen op wandel gaan om te bekijken wat zij aan hun buurt willen veranderen. De buurtwandeling valt samen met het buurtfeest in deze buurt. Je kan ons terug vinden bij het standje van de gemeente. Wie mee op wandel gaan krijgt een gratis drankje.

 

Actiedagen maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober

Op deze dagen worden alle straten in de buurt geveegd: Doelstraat, Schuttersstraat, Parklaan, straten rond de residenties. De groendienst, witte tornado’s, veegwagens en gemeenschapswachten zijn in de buurt aan het werk. Er geldt die dagen een parkeerverbod in de genoemde straten.

 

Infomoment 4 oktober van 17.00 tot 20.00 uur

Verschillende gemeentelijke diensten, inclusief het schepencollege en wijkagent, zijn aanwezig aan het grasplein voor residentie Herselaar. Buurtbewoners krijgen informatie en tips om hun buurt proper en gezellig te houden. Elke buurtbewoner heeft een uitnodiging gekregen met een overzicht van alle activiteiten en een bon voor een gratis drankje, een veegborstel en fietsgraveren. Verder zal Ecoso aanwezig zijn om herbruikbare spullen mee te nemen.

doorsturen
Aanmelden

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster