De Vlaamse aanpassingspremie voor ouderen

Wat

De Vlaamse aanpassingspremie voor ouderen is een premie voor aanpassingswerkzaamheden aan de woning die betrekking hebben op technische installaties of hulpmiddelen of op verbouwingen die de toegankelijkheid bevorderen. 

 

Voor wie 

Indien u als aanvrager, uw partner of een inwonend gezinslid, ouder is dan 65 jaar en u eigenaar of verhuurder bent, kan u, als u aan de voorwaarden in bijgevoegde folder voldoet, de Vlaamse aanpassingspremie voor ouderen aanvragen.

 

Hoe verkrijgen of aanvragen

 

Na het invullen van het aanvraagformulier, stuurt u dit formulier naar Wonen Vlaanderen, Wonen Antwerpen, Lange Kievitstraat 111-113 bus 54, 2018 Antwerpen.

 

Wat meebrengen          

Het aanvraagformulier en een kopie van alle facturen die in aanmerking komen.          

Opgelet: Rekeningen en kastickets komen niet in aanmerking!

 

Procedure

Voor meer informatie rond deze premie en de procedure, kan u terecht op de website van de Vlaamse Overheid. Naast de Vlaamse overheid verlenen ook tal van andere overheden huisvestingspremies indien u investeringen doet die het milieu, de veiligheid, … ten goede komen. Voor een overzicht kan u terecht op de website van Premiezoeker  

doorsturen

Organisatie Willebroek - Pastorijstraat 1  - 2830 Willebroek - Tel. 03 866 90 00 - gratis nummer 0800 92830 - Fax 03 886 16 32 - E-mail info@willebroek.be

Contact webmaster