Nieuwe voetpaden en wegdek voor de Kerkstraat

De Kerkstraat in Willebroek krijgt binnenkort een opknapbeurt. De voetpaden worden hersteld en de straat krijgt een nieuw wegdek. Deze verbeteringen zijn noodzakelijk voor de veiligheid en toegankelijkheid en zullen in verschillende fasen worden uitgevoerd.

Aanpak Voetpad - 5 tot 21 juni 2024

Aannemer Wegeplant NV vernieuwt het voetpad tussen August Van Landeghemstraat en Pastorijstraat. Om de veiligheid tijdens de werken te garanderen, zal er van 5 juni tot en met 11 juni 2024 enkelrichting ingesteld worden in deze zone. Alle auto’s moeten wegrijden via de Stationsstraat.

Renovatie Wegdek - 12 tot 24 juni 2024

Na het voetpad is het wegdek van deze eerste zone aan de beurt. Van 12 juni tot en met 24 juni 2024 zal dit gedeelte volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Iedereen zal moeten aanrijden via de Pastorijstraat en/of Stationsstraat en wegrijden via de Stationsstraat.

Vernieuwing Wegdek - 24 juni tot 12 juli 2024

Het laatste deel van het project betreft het stuk tussen Pastorijstraat en Stationsstraat. Van 24 juni tot en met 12 juli 2024 is dit deel van de Kerkstraat afgesloten voor auto’s. Ook de scholen in deze zone zullen niet met de wagen bereikbaar zijn. Te voet of met de fiets aan de hand? Geen probleem, u kunt gewoon door.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met de dienst Openbare werken. Ook de werfleiding is beschikbaar voor al uw vragen tijdens de werkzaamheden.