Stijn Huybrechts is Prins-Ambassadeur 2024 van de Willebroekse Carnavalstoet

Willebroekenaar Stijn Huybrechts zal op 17 maart de scepter zwaaien tijdens de carnavalstoet. De 24-jarige uitbater van café Barbok in Blaasveld werd verkozen als nieuwe Prins-Ambassadeur van het Willebroekse carnaval.

Dit jaar werden er twee kandidaturen weerhouden en hoewel Het Comité van de Carnavalstoet de intentie had om een openbare verkiezing te organiseren, haakte de tweede kandidaat af tijdens de race. Stijn Huybrechts werd door het Comité met unanieme stemmen aangesteld als opvolger van Keizerin-Ambassadrice Cindy I. De officiële aankleding volgt in februari.

“Eén groot feest”

Prins-Ambassadeur 2024 Stijn I wil zich het komende jaar volledig inzetten voor het Willebroekse carnaval: “Ik wil zo veel mogelijk mensen bij het carnaval gebeuren betrekken, ook de inwoners van mijn heimat Blaasveld. Ik ken veel volk en wil iedereen op de been krijgen om de carnavalstoet in ons Willebroek nog groter te maken. Carnaval in Willebroek leeft en we gaan er weer één groot feest van maken!”, besluit hij.

De 76ste carnavalsstoet van Willebroek vindt plaats op zondag 17 maart 2024 en start om 14.00 uur aan de Sint-Niklaaskerk.