Ontdek de nieuwe Willebroekbon

Op zoek naar een gepast geschenk? De nieuwe Willebroekbon is hét ideale cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid. Je kan er gezellig mee gaan shoppen, eens heerlijk gaan eten of gewoon iets drinken .

Met de Willebroekbon kan je aankopen doen bij jou favoriete handelszaken en ondernemers in Willebroek. Zo vind je dus zeker iets naar jouw smaak en goesting.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Kies in de webshop het bedrag van jouw Willebroekbon en je ontvangt na je aankoop meteen een QR-code in je mailbox. Deze kan je gewoon op je smartphone laten staan of printen voor gebruik. Je kan de Willebroekbon ook kopen aan het Onthaal van het Administratief Centrum.

Het bedrag op je Willebroekbon hoef je niet in één keer uit te geven. Je mag je waardebon op verschillende adressen gebruiken en zo verschillende lokale handels- en horecazaken ontdekken.

StickerDeelnemende handelaars

Met de Willebroekbon kan je terecht bij heel wat Willebroekse handelaars, en dat aantal groeit nog elke dag! Neem alvast een kijkje in de lijst van deelnemende handelaars. Je herkent ze ook aan de sticker in hun zaak.

De Willebroekbon

  • Je kan een Willebroekbon kopen van 5, 10, 20 en 50 euro (of een optelsom ervan)
  • De Willebroek-bon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum
  • Je hoeft niet in Willebroek te wonen om de Willebroekbon aan te kopen
  • Je kan de Willebroekbonnen online kopen op of aan het onthaal in het Administratief Centrum (Pastorijstraat 1, Willebroek)

Handelaar of ondernemer?

Ben je een Willebroekse handelaar of ondernemer en wil je meedoen met de Willebroekbon? Alle info vind je hier.